. Si de la capat

Ce crezi, că o să îmi fie dor de tine? Te înșeli, nu ai adus nimic bun în viața mea. M-ai furat, m-ai răscolit, m-ai dezbrăcat și m-ai lăsat în mijlocul drumului, în pădure, noaptea, în mijlocul iernii. Cam așa ai fost, așa s-a simțit prezența ta.

Ai început ușor, nu mi-ai luat din prima ce aveam mai drag. Ai dezgolit din primăvară ghearele morții și nu ți-a păsat de cât am luptat. Apoi m-ai lăsat să agonizez. Dar nici nu s-au vindecat bine rănile, că ai răsărit după colț și mi-ai mai luat ceva. Ceva ce a lăsat o rană adâncă, pe care nu o va mai umple nimeni niciodată.

Dar nu te-ai oprit aici. Nu, nu, nu, că tu ești perfid, tu nu acționezi așa. M-ai făcut să gust doar din fericire ca să vii apoi și să îmi tragi o palmă, să mă pui la pământ. Și apoi ai venit și ai dansat pe trupul meu plin de răni și vise care nu se vor împlini niciodată. M-ai îngenuncheat și te-ai declarat învingător.

Nu te bucura prea devreme. Asemenea păsării Phoenix, renasc din cenușă. Și-o să ți-o trag până o să mă implori să mă opresc. Pentru ei, pentru tot ce mi-ai luat, pentru tot ce nu m-ai lăsat să am.

Adio, 2019. Nu o să îmi fie dor de tine. Promit.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Andrei Manole spune:

    Coaie ce spart sunt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s