Esti ceea ce mananci

Da, asta spune și domnul Floka după 3 săptămâni de hrănire exclusivă cu Purina One Bifensis.

La noi în casă e mereu o dispută cu privire la ce hrană să cumpărăm pisicilor. Zic pisicilor pentru că da, nu avem una, avem PATRU. Patru care stau exclusiv la noi acasă, mai avem 4 în deplasare la părinții noștri. Andrei caută să cumpere cele mai ieftine bobițe și plicuri, iar eu caut să le iau pe cele mai calitative, pentru că da, ești ceea ce mănânci și contează foarte mult ce bagi în tine, iar acest lucru nu este valabil numai la oameni.

Am făcut un experiment și timp de 3 săptămâni am hrănit una din pisicile noastre exclusiv cu hrana primită de la Purina One. A fost simplă alegerea, întrucât domnul Floka e cel care a avut cel mai des probleme cu stomacul și cu blana, așa că a câștigat detașat.

Prima impresie a fost dată de mirosul boabelor și aspectul plicurilor. Și nu doar eu am fost impresionată, ci și înflocatul. Mai, mai să îmi ia castronul din mână. După primele câteva zile, s-au văzut îmbunătățirile la capitolul energie, a ținut piept cu brio etapelor de joacă cu Yogi, prietenul lui canin.

Din a doua săpătămână deja se vedea clar că în mod eronat am presupus noi că este gras, era doar balonat. Asta pentru că Purina One conține cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea sănătății digestive. Acum încape printre scânurile din gard în excursiile prin curte.

La periere se observă că nu mai lasă atât de mult păr (acest aspect este foarte important, fiind un motan cu blana lungă) și nici nu mai găsesc smoculețe de păr peste tot. Practic, arată de parcă îi fac în fiecare zi baie datorită acizilor grași Omega 3 & 6 și vitaminelor și mineralelor esențiale care se găsesc în mâncare.

În concluzie, Andrei a capitulat și s-a dus la magazin să facă plinul pentru toate pisicile.

Dacă vreți să aflați mai multe, check here.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s