Un an in cuib

Pe 1 ianuarie s-a împlinit fix un an de când ne-am mutat “în cuib”. Deși casa era gata de dinainte de Crăciun până în cel mai mic detaliu, de la curățenie la veselă, perdele & co, am vrut să începem anul în casă nouă. Noi doi. Și Homer, și Moțu, pisoii noștri.

Obișnuiau să doarmă îmbrățișați când locuiau la noi.

De stat împreună stăteam deja de un an jumate, la părinții lui și cam de prin martie 2018 începusem lucrările la casa noastră, modestă, cu 3 camere micuțe, dar cozy și așa cum ne place nouă.

Anul a fost unul plin, concentrat în mare parte pe adaptarea la o viață de oameni maturi. De ceva ani de zile îmi tot spuneam că „atunci când o să mă mut la casa mea o să fiu organizată, că o să îmi fac buget de cheltuieli, o să îmi fac meniu săptămânal ca să economisesc cât mai mult și să evit să arunc mâncarea, că o să îmi fac eu program de curățenie ca pe Pinterest, că o să mănânc micul dejun lângă un pahar de suc de portocale proaspăt stors și cafeluța aburindă” și alte filme de-astea luate de pe la influencerițe de pe youtube care au viața aia perfectă și organizată. HAHAHAHA, ce basme!

Asta era înainte de a aduce TV-ul. A se observa rola de cablu și lipsa unui bec. Și inițialele noastre sus <3.

Am noroc dacă reușesc să înțeleg la finalul lunii PE CE NAIBA a fost salariul nostru cheltuit (noroc că majoritatea plăților le facem cu cardul, altfel ar fi vai de noi), de mâncare nu știu dacă am apucat să gătesc de două ori pe săptămână în medie, altfel trăiască mamele, că m-am simțit ca un student din provincie venit la facultate în București care primește săptămânal pachet. Curățenia o fac zilnic, dar pe încăperi, astfel că atunci când ajung la a treia zi din rotație, în prima e la fel ca la început. Nu mai zic de mic dejun și cafea pe care am noroc dacă le savurez acasă doar în weekend, altfel trăiască covrigii de la metrou și cafeaua de la muncă.

Ne-am și înmulțit, ce-i drept, suntem 7 acum. Moțu și Homer au trecut la bunici, au venit în familie Floka, Grini, Vărghi, Albuți, Grațiela (și ea mutată la cealaltă pereche de bunici) și Yogi.

Dulcețurile la câteva zile după ce le-am cules din copac.

Dar, măcar am terminat în proporție de 80% curtea din față, la primăvară ne rămâne doar foișorul de terminat si gazonul de plantat și GATA.

Până găsim alt proiect de făcut și nu mai terminăm niciodată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s